ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dijous, 18 de febrer del 2016

SOCIS I COL·LABORADORS


Des de l'Associació Cultural "Amics de la Música" t'animem a col·laborar amb la nostra banda, ja que gràcies als socis i als nostres col·laboradors, podem seguir desenvolupant projectes musicals i culturals per al poble, així com continuar oferint la millor formació musical en l'Escola de Música.

Actualment la banda té quasi 300 socis i sobre els 50 col·laboradors, als quals els agraïm molt la seva aportació, i així podem seguir oferint iniciatives culturals.

Agraïm especialment la col·laboració per part de l'AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE MORÓ, i per part de la COOPERATIVA "SAN JUAN BAUTISTA" pel seu suport.

La quota de soci són solament de 15€ anuals, els quals es passaran a cobrar en Novembre, bé passant pel domicili, o d’una manera més còmoda domiciliant el rebut.

Si tens una empresa o negoci i vols col·laborar amb nosaltres, la quota és  30€ anuals, i apareixerà el logotip i publicitat en el cartell de cada concert.

Els socis i col·laboradors estan convidats al sopar de germanor que es celebra després del Concert de Santa Cecília (final de Novembre), a part de participar en sortejos i d’altres regals o promocions que es realitzen.

Pots fer-te soci omplint el següent qüestionari, i ja ens posarem en contacte amb tu: FORMULARI DE SOCI.

Per a qualsevol dubte o pregunta, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres.

                        Moltes Gràcies!!



 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música