ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

IBÁN ORTIZ

Inicia els seus estudis de música en la Associació Cultural “Amics de Música” de Sant Joan de Moró amb el professor Juan Serra Ferrando, qui l´inicia en el món de la música, en els estudis de trombó i es peça clau per al seu ingrés al Conservatori i a la Banda.

Posteriorment realitza els estudis professionals en el Conservatori Professional “Mestre Tàrrega” de Castelló amb els professors Gabriel Sanchis i Francisco Marco. En l´any 2000 ingressa al Conservatori Superior “Mestre Seguí” on realitza els seus estudis superiors amb els professors Antonio Llovet i Jesús Oriola.

Ha realitzat cursos de Direcció de Cor i Banda amb els professors Diego Ramón, Miguel Rodrigo, Luis Sanjaime, Enrique García Asensio, Andrés Valero Castells, Teo Aparicio Barberán, Ferrer Ferran, José R. Pascual Vilaplana, Rafael Garrigós García i Vicente Soler Solano.

Des de 2005 és professor de música de l´IES Alcalatén de l´Alcora i professor de trombó de l´Escola de Música de Sant Joan de Moró.

Va ser co-fundador y co-director del grup de cambra “Aelos Ensemble” de 2008 a 2010. Així com membre de la Big Band de de Sant Joan de Moró de 2008 a 2013.


Ha dirigit la Banda Juvenil de Sant Joan de Moró en dues etapes, començant la segona etapa l´any 2006. També ha dirigit la Banda Juvenil de Benicàssim de 2013 a 2015.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música