ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dimarts, 22 de març del 2016

OFRENA FLORAL EN LES FALLES DE BORRIANA 2016

La localitat Castellonenca de Borriana va celebrar aquest dissabte dia 19 de març, dia de Sant Josep, la tradicional ofrena a la Verge de la Misericòrdia, com a un dels actes de cloenda de les Falles.

Aquest any, en aquest acte, han participat moltes Bandes de Música de la Província de Castelló, acompanyant a cadascuna de les comissions falleres en l’Ofrena floral a la Verge de la Misericòrdia. La nostra Banda, l’A.C. “Amics de la Música” de Sant Joan de Moró, vam acompanyar a l’agrupació “Falla Club 53”, màxima guardonada en aquesta edició fallera de 2016. Encara que les condicions meteorològiques no eres massa òptimes, al final la puja va respectar l’acte, i l’Ofrena es va poder dur a terme amb normalitat.

Alguns dels músics que van participar davant de la Falla Club53

Primerament, es va fer un homenatge a Sant Josep Obrer, i en acabar, sobre les 11:00h. es va seguir amb l’ofrena de flors, on van participar centenars de fallers i falleres de totes les agrupacions de Borriana.

A part de les 19 comissions falleres, van participar en l’acte Les Reines Major i Infantil amb les seves corts, així com les de l’any 2015, tanmateix van assistir les “Bellees del Foc” d’Alacant i les Reines de les Festes de La Magdalena, així com diverses representants d’altres Municipis.

Ofrena Floral Falles de Borriana 19/03/2016



Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música