ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dilluns, 19 de febrer del 2018

HOMENATGE AL TÍO PACO I FESTES DEL POBLE 2018

Foto de Germanor amb el "Tío Paco"


Aquest dissabte 17 de febrer de 2018, es va celebrar com és habitual, en el poble de Sant Joan de Moró, l’anomenada Festa de la Paella, per commemorar la Constitució del Municipi, que compleix ja 27 anys.


La banda va participar activament en la celebració, realitzant un passa-carrer el divendres i acompanyant a les autoritats als diferents actes del dissabte, com a la missa o a la mascletà.

Tanmateix aquest dissabte, la banda li ha volgut retre homenatge, més que merescut, a Francisco Renau, “el tio Paco”, que per circumstàncies personals no pot acudir als actes de la banda, sent músic des de fa més de 60 anys, ha estat a les bones i a les roïnes en l’associació, i sempre com a un dels més complidors, a part, també va ostentar càrrecs directius durant molts anys. Estem convençuts que la banda que coneixem avui en dia, és en bona part gràcies a músics com ell. En l’acte la banda li va entregar la foto “de família” on apareixia ell per última vegada, a banda, de l’estima i el reconeixement de tots els membres de la banda, i dels assistents a l’acte.

Paco Renau rep una foto conmemorativa de mans del president de la banda, junt amb l'Alcalde Vicent Pallarés.




La banda interpreta l'Himne de la Localitat de Sant Joan de Moró

Rondalla de Sant Joan de Moró

Grup de Danses "L'Ermita"

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música