ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dilluns, 28 de març del 2016

SETMANA SANTA 2016

Com tots els anys, la Banda ha participat en els actes de la Setmana Santa, que s’han portat a terme al municipi de Sant Joan de Moró.


Vam començar amb la típica Processó del Divendres Sant, realitzada a les 22:00h. Tot i que les condicions meteorològiques amenaçaven pluja, al final el cel es va comportar i es va poder traure les imatges de “La Dolorosa” i “Crist en la Creu” pels carrers del poble, sent una processó amb l’emoció que correspon a aquest acte, tot acompanyat per les marxes fúnebres interpretades per la banda, que li donaven un toc d’emoció, fent que hi hagués una atmosfera adequada per a acompanyar a tota la comitiva que hi va participar.



Ja el diumenge 27, a les 10:00h. del matí, en l’acte anomenat “l’Encontre”, es va fer la tradicional volta processional amb “La Mare de Deu”, i el posterior trobada en l’església amb la figura representativa de sa mare. El mossèn va cantar “a capella” unes frases en llatí, donant-li l’emoció i el simbolisme a la representació de la resurrecció. Tot seguit, vam acabar el recorregut de la processó ja amb les 2 imatges.


Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música