ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dilluns, 25 d’abril del 2016

POSTRES DE MÚSIC


El diumenge 24 d'Abril de 2016, a les 19:00h. en el Local Polifuncional, es va celebrar l'espectacle "Postres de Músic", amb "El Hombre Verbena" i l'A.C. "Amics de la Música".
Un show pensat per a que tots els públics s'ho passen d'allò més bé, amb tot un seguit de números musicals d’allò més variat, barrejats amb un toc d'humor, que van  fer les delícies de tots els espectadors, que combina a la perfecció la música tradicional de banda amb un innovador teatre de caire popular i humorístic, que connecta de manera sinèrgica amb tota la gent, des de grans fins als més xicotets.
El personatge del Hombre Verbena canta, balla i ens fa riure. Tracta de fer sonar instruments impossibles com un clarinet trencat per tres bandes diferents, amb què aconsegueix interpretar el ‘Bolero de Ravel’ davant la sorpresa de tots. És capaç de fer amb una serra la veu solista de ‘Recuerdos de la Alhambra’ sempre amb l’acompanyament de la banda. I amb un tubòfon, construït per ell mateix de forma insòlita amb tubs reciclats, ofereix una exhibició de percussió que no deixa ningú indiferent.
Però el còmic no és l’únic protagonista. Els músics també participen d’una forma activa en l’espectacle. Amb un comandament a distància, El Hombre Verbena els posa en marxa o els deté, mentre interpreten l’obra ‘Pirates del Carib’. I quan sona ‘El Manisero’ l’artista persegueix un insecte que es cola a l’escenari i també entre els assistents al concert, una guerra que es lliurarà conjuntament....

Ha sigut tot un plaer haver pogut dur a terme aquest show amb el gran Armando Bonet, de Cabanes, gran artista i gran persona!!




Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música