ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dilluns, 20 de juny del 2016

XVI MEMORIAL EVA Mª PALLARÉS


El passat 18 de juny, l'Associació Cultural “Amics de la Musica” de Sant Joan de Moró, vam celebrar, com tots els anys, com a obertura de les Festes Patronals, el “XVI Memorial Eva María Pallarés”, aquest any va ser un poc especial, ja que vam dedicar a aquest acte a realitzar una Mostra de Musica Festera.

Es va escollir un programa que incloïa diverses peces tan populars com “Barres i estrelles”, la polka “Te gusta” , Com a  exemple de sardana vam interpretar “La Santa Espina”, com a pasdobles més representatius de la música festera, vam escollir “Nerva” i “Islas Canarias”, com a representant de les Falles, el pasdoble del mestre Serrano “El fallero”, i de la Magdalena de Castelló, el famós “Rotllo i Canya”. I per suposat, dedicat al poble de Sant Joan de Moró, el pasdoble del compositor i exdirector de la nostra banda, Joaquín Sanchís, anomenat “Moró en festes”.



Al final del recital es va estrenar la peça “Contigo al fin del Mundo”, que l’actual director de la banda, Salvador Marí, ha composta per la seva dona, que amb la complicitat dels músics i familiars, va ser una autèntica sorpresa per a ella, ja, posant la part sentimental a l’acte.



El concert va concloure, com no podia ser d’altra manera, amb l’Himne a Sant Joan de Moró” , per al que va agafar la batuta seu autor i membre de l’associació, Isidre Andreu. També cal ressaltar que el concejal de Cultura , Julián Torner , va lliurar un obsequiar en nom de l'Ajuntament del poble a la nostra banda.


Ara, tots a gaudir de les Festes Patronals!


Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música