ÚLTIMES NOTÍCIES

INFORMACIÓ

SOCIS I COL·LABORADORS

MULTIMÈDIA

dissabte, 16 de juliol del 2016

INTERCANVI BANDES JOVES 2016


Aquest divendres 15 de juliol de 2016, es va celebrar en Sant Joan de Moró el segon concert que donava pas a concloure la participació en el Programes d’Intercanvis Musicals que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (www.fsmcv.org).

En aquesta ocasió, l’intercanvi s’ha realitzat junt amb la Banda Jove d’Altura, el primer concert va tenir lloc en aquesta localitat el passat 8 de juliol.

La Banda Juvenil de la Unión Musical y Cultural de Altura, dirigida per Álvaro Gómez Gómez, ens va oferir un variat i entretingut repertori, amb el pas-doble “Camino de Rosas”, l’obra “A Discovery Fantasy”, i per acabar, el recopilatori “ABBA Gold”.


Per altre costat, la Banda Jove de l’Associació Cultural “Amics de la Música”, dirigida per Ibán Ortiz Vidal, va escollir un divers i atrevit programa, amb el pas-doble “La Entrada”, l’obra “Regénesis”, i per últim, “Las Aventuras de un Héroe”, composada pel nostre mestre de saxòfon Iván Romero Fuentes.






El festival va resultar molt entretingut i enriquidor, on poc a poc es va apreciant les millores musicals tant de cada xiquet i xiqueta, com en la banda en general, on cada vegada sona millor i interpreta d’una manera més madura la música.





També, tenir el privilegi de comptar amb una Banda Jove com la d’Altura, on cal dir que hi ha hagut un tracte exquisit i correcte, i que viuen la música de banda amb afició i passió, la qual cosa els agraïm sincerament.

Per concloure l’acte, va haver un berenar-sopar de germanor per als músics de les 2 bandes.



Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright © 2018 A.C. "Amics de la Música"
Powered byAmics de la Música